top of page

NICHE' Restaurant & Event Space

Public·12 members

Lou Felirat Magyar


Már a címből is egyértelmű, hogy a tavaly év vége óta Netflixen elérhető sorozat francia származású, a magyar címe pedig (hisz felirat is van hozzá) A jótékonysági vásár.
Lou felirat magyarVolt idő, amikor még nem nagyon választhattunk szinkron és felirat között, így egyes filmek gyakorlatilag összenőttek számunkra a szinkronjukkal. A magyarítást végzők érdeme, hogy még ma is a klasszikus szinkronjukkal szeretjük nézni őket, miközben már akad néhány opciónk. Emlékszel például a Horgász a pácban című Louis de Funés klasszikusra?


Ahogyan a helyszín felé közelítünk, úgy lesz egyre több árulkodó jel az autópályán. Az út felett átívelő hídon hatalmas felirat, valamint a két oldalon felállított rikító sárga futballkapuk mind-mind azt jelzik, különleges hely vár ránk. Az utolsó kanyarnál egy nagy kőtömbön levő utcanév már a helyes irányt mutatja: George Halas Drive...


Miután a jegyszedő hölgy megtudja, melyik országból érkeztünk, kedvesen jelzi, sok magyar emlék vár ránk a túra során. Visszamosolygunk, hogy éppen ezért érkeztünk. Tisztelettel adózni Larry Csonka, Lou Groza, Joe Namath és Don Shula emléke és öröksége előtt. Mindazért, amit sportolóként tettek a pályán, és emberként a pályán kívül, amellyel nemcsak arany betűkkel írták be nevüket a sportág emlékkönyvébe, de magyar származásúként elismerésre méltón képviselték hazánkat a sporton keresztül az Amerikai Egyesült Államokban.


Folytatva az utat aztán olyan vitrinhez érkezünk, amelyben Don Shula edző rekorddöntő kabátja látható a veretlen szezonból, és mellette egy 39-es számú Miami Dolphins mez. Ezt a számot soha többé nem viselheti senki a csapatban, visszavonultatták a franchise-nál. Tulajdonosa Larry Csonka, vagy ahogyan Amerikában mondják: Zonka. Kétszeres Super Bowl-győztes, a VIII. Super Bowl MVP-je, ötszörös Pro Bowl-tag játékos, a hibátlan szezont elérő Dolphins oszlopos tagja. Megható látni, hogy a korszak legendás dinasztiájának sikereiben két magyar is elévülhetetlen érdemeket szerzett, és hogy ezt az Egyesült Államokban milyen nagy becsben tartják. 041b061a72


About

Welcome to my project group. Niche' is a New Orleans Cuisin...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page